All about your flowTM

Vesti

Tapflo vam predstavlja novu, veću i snažniju centrifugalnu magnetnu pumpu – CTM 32 – 12,5.

Tapflo CTM horizontalne centrifugalne pumpe spadaju u grupu centrifugalnih pumpi gde se snaga motora prenosi do radnog kola uz pomoć magnetnih spojnica. CTM pumpe su dizajnirane i proizvedene za transport hemikalija i cirkulaciju fluida u različitim industrijama. 

Predstavljamo Vam inovaciju vezanu za prirubnice koje se ugrađuju na Tapflo plastične membranske pumpe. Tamo gde postoji rizik od vibracije od same instalacije pa do pumpe, nove prirubnice obezbeđuju bolju stabilnost i zaptivanje. Integrisane prirubnice su dostupne za sledeće vrste pumpi, svih izvedba materijala:

Više informacija o plastičnim membranskim pumpama i specijalnim izvedbama, možete pronaći na sledećem linku.

Tapflo Vam sa ponosom predstavlja novu seriju TK pumpi sa ugrađenim prigušivačima, dostupnim za plastične pumpe sledećih oznaka: T20, T50, T100.

Prednosti korišćenja ovih prigušivača su brojne.

Više informacija pročitajte na sledećem linku, u delu "specijalne izvedbe".

Za optimalne performanse pumpe i smanjene troškove održavanja, a prevashodno radi smanjenja pulsacija u sistemu, proizveli smo novu seriju DT prigušivača pulsacije za sve vrste Tapflo pumpi. Više možete pročitati na ovom linku.

 

Zahvaljujući konstantnom ulaganju u razvoj tehnologije i proizvoda, s ponosom Vam predstavljamo novu seriju centrifugalnih pumpi - CTS - sa mogućnošću samousisavanja. Više o ovim pumpama, njihovim karakteristikama i prednostima koje imaju u poređenju sa standardnim CT pumpama možete pročitati ovde.

Tapflo Group je najveći evropski proizvođač AOD pumpi - membranskih pumpi na vazdušni pogon. Tapflo Group, sa sedištem u Švedskoj,  je proizvođač industrijskih procesnih pumpi sa 24 predstavništva širom sveta kao i 30 nezavisnih distributera u drugim zemljama. Nudi širok spektar  proizvoda, uključujući vertikalne pumpe, centrifugalne pumpe i pumpe na magnetni pogon, kao i naš najpoznatiji proizvod - membranske pumpe na vazdušni pogon (AOD pumpe).

O Nama. Tapflo Group je nezavisni evropski proizvođač i globalni snabdevač membranskih pumpi, centrifugalnih pumpi i druge industrijske procesne opreme. Tapflo predstavljaju vlastite predstavništva u 30 zemalja i nezavisni distributeri u više od 45 zemalja.