All about your flowTM

Sanitarna serija pumpi

Tapflo serija sanitarnih pumpi je posebno dizajnirana tako da zadovolji zahteve prehrambene, farmaceutske i kozmetičke industrije. Neke od glavnih karakteristika ove serije pumpi: nema lubrikacije sistema za distribuciju vazduha, bez održavanja ventilnog kugličnog sistema i kompletan pregled i kontrola svih delova koji su u dodiru sa tečnošću. 

Laka za čišćenje

Dizajn pumpe omogućava vizuelni pregled svih delova koji su u dodiru sa tečnošću. Finalna obrada materijala kućišta i dizajn radnih komora bez delova koji štrče (šrafovi i spone) onemogućava zadržavanje fluida dok pumpa ne radi i razvoj bakterija. Pumpa je takođe pogodna za korišćenje u C.I.P. i S.I.P sistemima. Posle ovakvih operacija, pumpa se može jednostavno okrenuti i ispustiti višak tečnosti. 

ATEX-om sertifikovane pumpe

Sve sanitarne pumpe se koriste u eksplozivnim zonama, koje su označene ATEX-om. Poseduju priključak za uzemljenje i provodne materijale; centralni provodni deo i membrane od PTFE (zadnji provodnik) ili EPDM (provodnik).

 

O Nama. Tapflo Group je nezavisni evropski proizvođač i globalni snabdevač membranskih pumpi, centrifugalnih pumpi i druge industrijske procesne opreme. Tapflo predstavljaju vlastite predstavništva u 30 zemalja i nezavisni distributeri u više od 45 zemalja.