All about your flow

O nama

Tapflo Group potiče iz Švedske i osnovana je 1980. godine kao preduzeće koje se bavi distribucijom pumpi. Sledeći citat na švedskom se može pročitati u marketinškim kampanjama: “FEM AV SVERIGES MEST ERFARNAPUMPSPECIALISTER HAR SLAGIT SINA KLOKA HUVUDENIHOP” (Pet najvećih i najiskusnijih švedskih specijalista za pumpe, udružilo je svoje znanje). Ovo je bio početak globalnog izazova razvoja distribucije pumpi u Švedskoj, sa fokusom na razvoj fotografske industrije i poslova obrade površina na lokalnom Švedskom tržištu.

 

Razvoj prve pumpe

Pump d .en

Prvi sajam

F rsta m ssan.en

Tapflo Group proširivanje

Kasne 1990. godine, Tapflo počinje da uspostavlja svoje poslovanje u većini evropskih zemalja kao što su Velika Britanija, Danska, Italija, Poljska.

Ove kompanije su počele da osvajaju tržište sa AODD serijom pumpi proizvedenom od strane Tapflo kompanije.

Kasnije je grupa proširena sa novim zemljama kao što su: Francuska, Španija i Irska.

Tapflo širenje na istok

Tapflo je osnovao svoje prvo istočno predstavništvo (osim Poljske) u St. Petersburgu 1997. godine, i sada ima, posle 12 godina rada, predstavništva u Rusiji, Ukrajini, Belorusiji, Rumuniji, Bugarskoj, Estoniji, Letoniji, Litvaniji, Kazahstanu, Austriji, Češkoj, Turskoj, Hrvatskoj i Srbiji.

 IMG 1975 jpg.en

O Nama. Tapflo Group je nezavisni evropski proizvođač i globalni snabdevač membranskih pumpi, centrifugalnih pumpi i druge industrijske procesne opreme. Tapflo predstavljaju vlastite predstavništva u 28 zemalja i nezavisni distributeri u više od 30 zemalja.