All about your flowTM

Metalna serija membranskih pumpi

Kompaktan, lak i jednostavan dizajn je zajednička karakteristika ove serije pumpi. Dostupan materijal je aluminijum, liveno gvožđe, nerđajući čelik i teflonom presvučen aluminijum. Otkrićete jednostavnost konstrukcije pumpe prilikom njenog održavanja. Prosečno koristimo 70% manje delova prilikom izgradnje pumpe u odnosu na našu konkurenciju. 

Pumpe od aluminijuma i livenog gvožđa

Za transport pH-neutralnih fluida, gustih ili retkih, abrazivnih, sa čvrstim materijama. Pumpe od aluminijuma i livenog gvožđa se koriste u mnogim oblastima; mašinska industrija, fabrike za prečišćavanje, štamparska industrija itd.

Pumpe od nerđajućeg čelika AISI 316 

Nastaju metodom livenja, obezbeđujući veliku preciznost i finu obradu. Pumpe od nerđajućeg čelika kombinuju veliku mehaničku čvrstoću sa odličnim hemijskim karakteristikama. AISI 316 je otporan na agresivne tečnosti kao što su azotna kiselina i natrijum-hidroksid. Centralna jedinica, koja nije u dodiru sa tečnošću, napravljena je od polipropilena (PP) otpornog na koroziju (dostupni su drugi materijali shodno zahtevu, a ovaj je standardni).

ATEX-om sertifikovane pumpe

Sve metalne pumpe su dostupne u protiveksplozivnim ATEX verzijama. Opremljene su sa priključkom za uzemljenje i provodnim materijalima: centralni provodni deo (AISI 316 na pumpi), membrane od PTFE (provodnik back) ili EPDM(provodnik).

 

O Nama. Tapflo Group je nezavisni evropski proizvođač i globalni snabdevač membranskih pumpi, centrifugalnih pumpi i druge industrijske procesne opreme. Tapflo predstavljaju vlastite predstavništva u 30 zemalja i nezavisni distributeri u više od 45 zemalja.