Iskustva

Pump for the beer mash

Pump for the beer mash

CTH (higijenska centrifugalna pumpa) montirana na industrijskim kolicima za OEM kupce iz pivske industrije.

 

Naš kupac proizvodi opremu za zanatske pivare i druge ugostiteljske objekte. Kupci su zahtevali mobilno rešenje koje može da se koristi od početka procesa pa sve do konačnog proizvoda.

Tapflo ETO tim je dizajnirao i ponudio rešenje sa CTH pumpom montiranom na kolica i ugrađenim frekventnim regulatorom za podešavanje brzine pumpe u zavisnosti od pozicije odnosno dela procesa.

Kako se pumpa koristi i za pivsku kašu opremljena je zaptivačem sa podmazivanjem, koja sprečava lepljenje površina mehaničkog zaptivača kao i sistemom za ispiranje kako bi se kontinualno čistila površina mehaničkog zaptivača.

Ukoliko Vam je potrebno slično rešenje ili možda prilagođeno rešenje prema Vašim specifičnim potrebama, kontaktirajte nas na Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript., http://www.tapflo.rs/kontakt

 

MATERIJAL

Brošure o proizvodima:
Mobile solutions for pump units and systemsSLEDEĆE USPEŠNO ISKUSTVO

Metal Diaphragm Pump with Guardian system

SKUPLJANJE ULJA I MASTI

Kupac, jedna od vodećih kompanija za odlaganje tečnog otpada koristi Tapflo jedinicu za prikupljanje ulja i masti iz razičitih kontejnera.

more

O Nama. Tapflo Group je nezavisni evropski proizvođač i globalni snabdevač membranskih pumpi, centrifugalnih pumpi i druge industrijske procesne opreme. Tapflo predstavljaju vlastite predstavništva u 28 zemalja i nezavisni distributeri u više od 30 zemalja.