Distributor login Login
 
 
Karakteristike & Prednosti

- Jednostavan dizajn
- Male dimenzije vs kapacitet
- Reverzibilne
- Povoljne
- Minimalna/nula zazornost
- Ravnomeran princip rada
- Impeler od gume

Aplikacije

Hrana
Otpadne vode
Opšta industrija
Kozmetika/Lična higijena
Pića
Farmaceutska industrija
OEM

 
 
 
Fleksibilne impeler pumpe

Fleksibilne impeler pumpe se primenjuju u većini industrija za širok spektar aplikacija, zahvaljujući mnogim jedinstvenim karakteristikama, koje joj pružaju mnogobrojne prednosti.

FIP od nerđajućeg čelika – Industrijska verzija

Pumpa od nerđajućeg čelika 316 sa BSP ili NPT navojima, odgovarajuća je za ne-higijenske namene kao što su: hrana za kućne ljubimce (pasta), ubrizgavanje rasola, flokulanti, deterdženti, uzorkovanje, mulj sa prisustvom vazduha, lepak i farbe na vodenoj bazi, glikol, glicerin, boje. Dostupno da li sa krutom prirubnom spojnicom ili konvencionalnim montiranjem postolja.

FIP od nerđajućeg čelika – Higijenska verzija

Polirani  nerđajući  čelik 316 sa raznim higijenskim priključcima i različitim impelerima za hranu i mleko, u saglasnosti sa FDA regulativom. Dostupno da li sa krutom prirubnom spojnicom ili konvencionalnim montiranjem postolja. Tipične primene obuhvataju mleko, pavlaku, surutku, jogurt, usireno mleko, začini, želatin, džemovi, prelivi, sosevi, konzervirana hrana, bezalkoholna pića, vino, pivo, voćni sokovi, arome, jestiva ulja, testo za kolače, ubrizgavanje slane vode i kozmetičke proizvode.

 
Fb
FIP verzija od bronze

Pumpa od bronze sa BSP navojima za tečnost kao što je slana voda, mineralna ulja, rastvori, aditivi ili abrazivni proizvodi.